Het Rechte Spoor – 2023 | Zaterdag 29 juli

Geprezen zij de God en Vader van onze Heere Jezus Christus, Die ons, overeenkomstig Zijn grote barmhartigheid, opnieuw geboren deed worden tot een levende hoop, door de opstanding van Jezus Christus uit de doden, tot een onvergankelijke, onbevlekte en onverwelkbare erfenis, die in de hemelen bewaard wordt voor u.
1 Petrus 1 vers 3 en 4

Meta is het moederbedrijf van Facebook. Het bedrijf maakte eind juli 2018 bekend dat er minder omzet was behaald dan verwacht. De waarde van de aandelen daalde in één dag bijna 19 procent. Op 2 februari 2022 was het nog erger: een aandeel Meta zakte van 323 naar 238 dollar. Dat was ruim 26 procent verlies. Topman Mark Zuckerberg was in één klap 29 miljard dollar armer.

Zo’n waardeverlies is bij de hemelse schatten totaal onmogelijk. God heeft voor Zijn kinderen in de hemel een erfenis klaarliggen die waardevast is. God is Zelf de Eeuwige, de Onveranderlijke. Ook Zijn schatten zijn blijvend. Als er een verandering in het eeuwige geluk van Zijn kinderen is, kan er alleen maar een stijgende lijn zijn. Ieder die door het geloof in Christus een kind van God geworden is, wordt welgelukzalig genoemd. Zijn geluk is volmaakt.

Het dagboek bestellen?