Het Rechte Spoor – 2023 | Woensdag 16 augustus

Jezus antwoordde hun: Mijn Vader werkt tot nu toe en Ik werk ook.
Johannes 5 vers 17

De provincie Navarra ligt in het noorden van Spanje. Daar rolde de politie naar eigen zeggen de grootste hennepplantage van Europa op. Die bestond uit elf velden, in totaal 67 hectare groot. Er werden 415.000 hennepplanten vernietigd. Die hadden een waarde van 30 miljoen euro; na de verwerking tot cannabidiol zou die oplopen tot wel 100 miljoen euro.

Hoe kun je het over je hart verkrijgen om eraan mee te werken en eraan te verdienen dat mensen verslaafd raken en in de vernieling gaan?

God stelt alles in het werk om mensen juist uit de ellende te verlossen. Hij wil hen bevrijden en gelukkig maken. Daar deed Hij heel veel voor. Hij gaf alles wat Hij had: Zijn enige Zoon. Hoewel Die alles voor Hem betekende, liet God Hem sterven in onze plaats.

En nu laat Hij aan alle mensen het evangelie verkondigen. Hij roept ze op: ‘Laat je met Mij verzoenen! Belijd je zonden en geloof in Mijn Zoon Jezus Christus!’ Wie aan die oproep gehoor geeft, wordt niet alleen voor dit leven gelukkig, maar ook voor de eeuwigheid!

Het dagboek bestellen?