Het Rechte Spoor – 2023 | Woensdag 8 november

Hun deel is in de poel die van vuur en zwavel brandt. Dit is de tweede dood.
Openbaring 21 vers 8

Over de grens bij Enschede ligt de plaats Rheine. Twee jaar geleden nam de politie daar een enorme berg illegaal vuurwerk in beslag: zo’n 120.000 kilogram. Bij plofkraken en rellen wordt dit ook steeds meer gebruikt.

Over vuurwerk zijn de meningen erg verdeeld. Tot op het bot. Maar ieder weldenkend mens zal het hiermee eens zijn: de poel die van vuur en zwavel brandt, is een verschrikking!

Dat is de eeuwige bestemming van iedereen die gezondigd heeft en weigert dat voor God te erkennen. Dan houdt hij zijn zonden – en daarvoor zal de heilige God hem moeten straffen. Dat is werkelijk vreselijk!

Omdat God liefde is, wil Hij ons juist bij Zich in de hemel hebben, als Zijn kinderen. Om dat mogelijk te maken, laadde Hij de zonden op Zijn eigen Zoon. De Heere Jezus droeg ze aan het kruis en onderging de straf erover. Alleen op grond van Zijn sterven kunnen wij van onze zonden worden verlost. Zo worden we gereinigd en kinderen van God. Daarom zijn we nu geschikt voor de eeuwige, hemelse heerlijkheid.

Het dagboek bestellen?


De bijdrage in de verzendkosten bij één dagboekje is € 4,00.
Bestel er daarom twee, drie of vier; dan is de bijdrage maar € 5,00.
En u hebt wat moois om uit te delen!
Bestellingen vanaf zes dagboekjes worden gratis verzonden.

Geplaatst op Categorieën Homepage