Geplaatst op

Het Rechte Spoor – 2023 | Dinsdag 23 mei

Wie tot Mij komt, zal beslist geen honger hebben, en wie in Mij gelooft, zal nooit meer dorst hebben (…) wie tot Mij komt, zal Ik beslist niet uitwerpen.
Johannes 6 vers 35 en 37

Er worden heel wat feesten georganiseerd. Zijn het momenten om van het leven te genieten, ogenblikken van uitgelatenheid? Zijn ze een vlucht? Zijn het pogingen om allerlei verontrustende herinneringen te vergeten? – Wie dat doel heeft, is daarna nog wanhopiger dan daarvoor.

Verlangt u naar geluk, liefde en vreugde? Wilt u uw verleden en uw zorgen vergeten? – Dat alles is alleen bij de Heere Jezus Christus te vinden. Hij is de Heiland van de wereld; Hij is ook voor uw levensgeluk beslissend.

Als u Hem nog niet als uw persoonlijke Meester en Heiland hebt leren kennen, weet u eigenlijk nog niet eens hoe ongelukkig u wel bent.

Hij wil u een nieuw, eeuwig leven schenken. Hij wil u alles vergeven. Hij wil u van binnenuit vreugde geven. Hij alleen kan en wil u in de heerlijkheid van de hemel brengen. Het enige wat Hij van u vraagt, is een oprechte bekentenis van uw schuld voor God.

Het dagboek bestellen?