Het Rechte Spoor – 2022 | Woensdag 21 september

Maak u gereed om uw God te ontmoeten!
Amos 4 vers 12

In Heel speelde vandaag twee jaar geleden een 4-jarig kind in de tuin. Een onbemande bouwkraan die vlakbij stond, viel om. Een deel van het gevaarte kwam in de tuin terecht, volgens de moeder een halve meter naast haar zoontje. De ravage was enorm, maar moeder en kind kwamen gelukkig met de schrik vrij.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom moeten we altijd bereid zijn om te sterven. Zijn we gereed om God te ontmoeten?

Wie in de Heere Jezus gelooft, mag daar volmondig ja op zeggen. Want hij weet: de Heiland heeft op Golgotha mijn plaats ingenomen. Hij droeg de straf die ik had verdiend. Daardoor ben ik nu gereinigd van zonden. Ik ben rechtvaardig in Gods oog. God heeft mij het eeuwige leven gegeven en tot Zijn eigen kind aangenomen. Hij heeft mij lief en verlangt ernaar dat ik de eeuwigheid bij Hem zal zijn!

Wie dat weet, is gereed om God te ontmoeten. Als iemand dat nog niet voor zichzelf kan zeggen, is het de allerhoogste tijd dat hij zich tot God bekeert en de Heere Jezus als Heiland aanneemt. Dat kan geen uitstel lijden, want een ongeluk zit in een klein hoekje!

Het dagboek bestellen?

Geplaatst op Categorie├źn Homepage