Geplaatst op

Het Rechte Spoor – 2021 | Maandag 15 november

Hij heeft ons getrokken uit de macht van de duisternis en overgezet in het Koninkrijk van de Zoon van Zijn liefde.
Kolosse 1 vers 13

Op 4 september 2019 landde op Schiphol een vliegtuig uit Colombia. Bij de lading zaten 41 grote dozen voor een bedrijf in Alkmaar. Er zaten 4200 tropische vissen in. Goed verstopt zat er ook nog 9 liter vloeibare cocaïne tussen. De straatwaarde ervan werd geschat op 250.000 euro. De politie hield de vier mannen al een tijdje in de gaten. Ze waren er gloeiend bij en kregen gevangenisstraffen van 30 tot 48 maanden. Ze waren uit op geld en verloren hun vrijheid.

Wie voor God knielt en in de Heere Jezus gelooft, ervaart iets totaal anders. Van straatarm wordt hij schatrijk. En van gevangen in de donkere macht van de zonde wordt hij een verloste. Hij leert de ware vrijheid van Gods kinderen kennen.

Het is helaas waar dat lang niet iedere christen dat uitstraalt, maar Gods kinderen zijn de allerrijksten op aarde. Hun zijn schatten geschonken die tot in eeuwigheid blijven bestaan. Daar kan geen miljonair en geen miljardair tegenop. Als die sterven, hebben  ze niets. De vrede met God en het ware geluk dat ons is geschonken, blijven eeuwig bestaan. Wat een rijkdom!

 

Het dagboek bestellen?