Geplaatst op

Het Rechte Spoor – 2021 | Dinsdag 19 januari

Hierin is de liefde, niet dat wij God lief hebben gekregen, maar dat Hij ons liefhad en Zijn Zoon zond als verzoening voor onze zonden.
1 Johannes 4 vers 10

Een bekende spreuk luidt: ‘Het leven heeft alleen waarde als er iemand is die je liefheeft, en als je iemand hebt die je lief kunt hebben’.

Hoort u misschien bij hen die nooit moederliefde hebben ervaren, die vaderliefde moesten missen? Leeft u eenzaam, zonder familie of vrienden … en snakt u naar liefde en warmte? ‘Mijn leven is waardeloos en koud; waarom ben ik er eigenlijk?’ – is dat uw gedachte?

De Bijbel geeft een prachtig antwoord: God heeft de wereld, de mensheid, zó liefgehad dat Hij Zijn enige Zoon in de dood heeft gegeven, opdat ieder mens gered en Zijn kind kon worden! Toen God Zijn Zoon gaf, dacht Hij ook aan u en mij. Er is dus Iemand Die u liefheeft: God, uw eigen Schepper. Hij wil graag dat u Zijn kind wordt.

Is dat geen heerlijke boodschap? Je in de warme stralen van Gods liefde te mogen koesteren, is een geweldig groot voorrecht dat Hij ieder mens van harte aanbiedt!

 

Het dagboek bestellen?