Geplaatst op

Het Rechte Spoor – 2020 | Zaterdag 7 maart

Excuus!

Door een vervelende fout is het stukje van 29 februari voor ‘Het Rechte Spoor’ wel geschreven en klaargemaakt, maar bij het drukken niet in het kalenderboekje opgenomen. Daar bieden we graag onze verontschuldigingen voor aan en we hopen op uw begrip!
Als ‘pleister op de wond’ bieden we u een gratis abonnement op ons tijdschrift ‘In Grazige Weiden’ voor 2020 aan. Bij het eerste nummer sturen we u bovendien een mooi gratis boekje mee.

Maakt u van dit aanbod gebruik? Klik dan hieronder:

 

Aan hun zonden en hun wetteloze daden zal Ik beslist niet meer denken.
Hebreeën 10 vers 17

Ruim een jaar geleden zag een man in Harderwijk twee mannen in de wijk Slingerbos rondlopen. Hij vertrouwde het tweetal niet en belde de politie. Die ging erheen met twee auto’s die niet herkenbaar waren als politiewagen. Twee agenten pakten in de buurt al snel één van beiden op. Een andere agent wachtte in de auto. Plots werd de achterdeur opengetrokken. Het was een vergissing van de dief. Hij probeerde nog wel te vluchten, maar de agent wist de man in de boeien te slaan. Dat de man de auto van een ander wilde binnenstappen, was óók een bewuste overtreding van de wet – en dat onder het oog van een agent!

Geldt dat niet voor elke zonde? Als mensen zondigen we zo veel dat we er vaak niet eens bij stilstaan. Het gaat ongemerkt. Maar elke keer is het rebellie tegen onze Schepper. En Hij vergeet dat niet!

Hij geeft ook een belofte – en die vergeet Hij evenmin. Als wij onze zonden belijden, vergeeft Hij die. Als Hij vergeeft, is dat echt en helemaal. Hij denkt daar beslist nooit aan terug. Hij kan zo volkomen vergeven, omdat de Heere Jezus onze zonden heeft gedragen!

 

Het dagboek bestellen?