Geplaatst op

Het Rechte Spoor – 2020 | Zaterdag 25 januari

Wij zijn dan gezanten namens Christus, alsof God Zelf door ons smeekt. Namens Christus smeken wij: laat u met God verzoenen.
2 Korinthe 5 vers 20

Een jaar geleden begon de zoekactie in de gevangenis in Heerhugowaard. In ruim een week tijd werden alle cellen uitgekamd. Er werden speciale speurhonden bij ingezet. Er kwamen drugs en verboden medicijnen boven water, ook dertien mobiele telefoons. Zij bij wie de spullen werden gevonden, werden gestraft.

Het is in principe onmogelijk om een gevangenis zo te bouwen en de toegang zo te bewaken dat er echt niets binnenkomt en uitgaat wat niet mag. Er is maar één uitzondering: de hel.

Daarin worden allen tot in eeuwigheid opgesloten die zich tegen God hebben gekeerd en hun zonden niet willen belijden. Wat is dat een afschuwelijk lot! Nooit een mogelijkheid om te ontvluchten. Nooit een einde aan de straf. Nooit enige afleiding of verlichting. Echt, om je verstand bij te verliezen!

Daarom biedt God alle mensen ook aan om in Zijn hemel te komen. Ja, Hij smeekt hen Zijn uitnodiging aan te nemen. In de Naam van Jezus Christus smeken we u nu: Laat u toch met God verzoenen!

 

Het dagboek bestellen?