Geplaatst op

Het Rechte Spoor – 2020 | Maandag 9 maart

Dan zal hij ook drinken van de wijn van de toorn van God, die onvermengd is ingeschonken in de drinkbeker van Zijn toorn, en gepijnigd worden in vuur en zwavel voor het oog van de heilige engelen en van het Lam.
Openbaring 14 vers 10

Een vrouw uit Noord-Ierland kreeg midden in de nacht behoorlijk pijn. Ze nam niet een pilletje, ook niet twee, maar ze slikte een hele doordrukstrip tramadol door, mét plastic en aluminium. Die bleef hangen in haar slokdarm. Ze kreeg last met het doorslikken van haar eten. De arts stuurde haar echter naar huis: op de röntgenfoto was de strip niet te zien. De tweede keer kreeg ze alleen pijnstillers. Bij het vierde bezoek deed de arts met een cameraatje inwendig onderzoek. Toen werd de strip, na zeventien dagen, verwijderd.

Pijn: je kunt er waanzinnig van worden. Wat een verlichting is dan een pijnstiller! Wat is het dan tegelijk vreselijk dat er in de hel geen pijnstillers worden verstrekt!

Mensen die eenvoudig niet voor God wilden buigen, zullen dan boeten. Ze hebben de vergeving afgewezen die de Heere Jezus aanbiedt. Ze hebben hun straf werkelijk verdiend, maar het blijft afschuwelijk!

 

Het dagboek bestellen?