Geplaatst op

Het Rechte Spoor – 2020 | Donderdag 5 maart

Excuus!

Door een vervelende fout is het stukje van 29 februari voor ‘Het Rechte Spoor’ wel geschreven en klaargemaakt, maar bij het drukken niet in het kalenderboekje opgenomen. Daar bieden we graag onze verontschuldigingen voor aan en we hopen op uw begrip!
Als ‘pleister op de wond’ bieden we u een gratis abonnement op ons tijdschrift ‘In Grazige Weiden’ voor 2020 aan. Bij het eerste nummer sturen we u bovendien een mooi gratis boekje mee.

Maakt u van dit aanbod gebruik? Klik dan hieronder:

 

Van hen, de ongelovigen, geldt dat de god van deze eeuw hun gedachten heeft verblind, opdat de verlichting met het Evangelie van de heerlijkheid van Christus, Die het beeld van God is, hen niet zou bestralen.
2 Korinthe 4 vers 4

Een dronken automobilist reed in Bremen de etalage van een modezaak binnen. Daarna viel hij in slaap. Toen de agenten aankwamen, was de dronken man niet van plan en evenmin bereid uit te stappen. De agenten moesten hem uiteindelijk uit de auto tillen.

Zo zijn de mensen die zich niet tot God willen bekeren, verblind door de satan. Hij is immers de god van deze tijd en wereld. Daarom willen ze het evangelie niet aannemen.

We kunnen alleen gered worden door de Heere Jezus. Maar de satan zal altijd proberen mensen van Hem af te houden. Dit gebeurt bijvoorbeeld door de wetenschap; ook door dingen die op internet worden gezet. De Heere Jezus probeert toch door evangelisatie, ook via het internet, zulke mensen te bereiken. Het komt uiteindelijk op deze keuze aan: Kiest iemand voor God en gaat hij voor het eeuwige leven? Of volgt hij de satan en kiest hij zo voor het eeuwige verderf?

 

Het dagboek bestellen?