Geplaatst op

Het Rechte Spoor – 2020 | Donderdag 3 december

Daarom, mijn geliefde broeders, wees standvastig, onwankelbaar, altijd overvloedig in het werk van de Heere, in de wetenschap dat uw inspanning niet tevergeefs is in de Heere.
1 Korinthe 15 vers 58

In 1999 werd de 14-jarige Lembi uit Brussel vermist. Bijna twintig jaar later werd hij teruggevonden. Hij was weggelopen vanwege moeilijkheden thuis, in de familiaire sfeer. Het gaat nu goed met hem. De vermissingszaak werd in 2018 opgelost, doordat een kennis van hem contact opnam met de afdeling Vermiste Personen in Brussel. Hij gaf door dat Lembi nog leefde.

Wij kunnen het als christenen ook moeilijk hebben op aarde. We hebben voor de smalle weg gekozen en dat kan gepaard gaan met problemen. De satan probeert ons altijd weer te verleiden om het slechte te doen, maar we mogen God om hulp vragen. En we weten dat alles wat we voor de Heere Jezus doen, door Hem in de hemel beloond zal worden.

De ongelovigen daarentegen hebben voor het brede pad gekozen. Het is de weg waarop ze kunnen doen wat ze willen, maar uiteindelijk leidt dat tot het eeuwige verderf. Het leven op aarde is tijdelijk, maar het eeuwige leven eindigt nooit.

 

Het dagboek bestellen?