Geplaatst op

Het Rechte Spoor – 2019 | Zaterdag 31 augustus

Daarom heeft God Hem ook bovenmate verhoogd en heeft Hem een Naam geschonken boven alle naam, opdat in de Naam van Jezus zich zou buigen elke knie (…) en elke tong zou belijden dat Jezus Christus de Heere is, tot heerlijkheid van God de Vader. 
Filippi 2 vers 9 tot en met 11

In het Australische Sydney vond een onderzoek naar drugssmokkel plaats. Daarbij troffen ze in een warenhuis een koffer aan. Iemand had die daar achtergelaten. Er zat 1,6 miljoen Australische dollar in. Dat is ruim 1 miljoen euro.

De politie deed een oproep op Facebook: ‘Als u denkt dat dit geld van u is, staan we te popelen om met u in gesprek te gaan’. Ze bedoelden daarmee onder andere de vraag waar die koffer met geld vandaan kwam.

God gaat straks niet met Zijn schepselen in gesprek. Soms denkt iemand dat wel eens. Ze hebben zich er al op voorbereid. Ze willen dan dit gaan zeggen en dat gaan vragen. Vergeet het maar! Als een mens voor Gods troon komt te staan, heeft hij niks geen praatjes meer. Hij zal het hoofd moeten buigen en luisteren. Hij zal moeten erkennen dat Gods beoordeling rechtvaardig is. Hij zal ook zijn knieën voor de Heere Jezus moeten buigen en Hem als Heere erkennen. Vele malen beter is het, dat nú al vrijwillig te doen!

 

Het dagboek bestellen?