Geplaatst op

Het Rechte Spoor – 2019 | Zaterdag 29 juni

Geprezen zij de God en Vader van onze Heere Jezus Christus, Die ons, overeenkomstig Zijn grote barmhartigheid,
opnieuw geboren deed worden tot een levende hoop, door de opstanding van Jezus Christus uit de doden, tot een onvergankelijke, onbevlekte en onverwelkbare erfenis, die in de hemelen bewaard wordt voor u.
1 Petrus 1 vers 3 en 4

In de Duitse deelstaat Beieren ligt het stadje Traunstein. Een 78-jarige inwoner was op het vliegveld in München geweest. Hij vergat er zijn tas. Er zat onder andere 40.000 euro in. De politie trof in de tas ook papieren en een mobieltje aan. Zo lukte het om de rechtmatige eigenaar op te sporen.

We kunnen wel bijzonder dankbaar zijn dat onze schatten in de hemel worden bewaard, ja, door Godzelf. Daarom kunnen we ze niet verliezen en niemand kan ze wegroven of beschadigen. We hebben de volste zekerheid dat we straks de hemel mogen binnengaan om eeuwig gelukzalig te zijn. Dat geldt voor elk mens die opnieuw geboren is, die in de Heere Jezus heeft geloofd en zo een ommekeer in zijn leven heeft meegemaakt. – Wat zijn we rijke en bevoorrechte mensen! Laten we onze God en Vader en onze Heiland en Meester daar iedere dag voor danken!

 

Het dagboek bestellen?