Het Rechte Spoor – 2018 | Zaterdag 8 december

Zie, uw heil komt, zie, Zijn loon heeft Hij bij Zich en Zijn arbeidsloon gaat voor Hem uit.
Jesaja 62 vers 11

Minden is een klein plaatsje bij het Duitse Trier. Een Syrische vluchteling daar kocht voor een habbekrats een kast bij de kringloop. In een lade zat een dubbele bodem. Er kwam 50.000 euro aan bankbiljetten tevoorschijn en daarnaast drie spaarbankboekjes met een waarde van totaal meer dan een ton. Muhannad Musa bracht het naar de politie. Hij kreeg er een mooie beloning voor.

God beloont altijd. Nooit zal Hij bij iemand in het krijt staan. Hij is de grote Gever. Hij gaf Zijn Zoon om voor ons te sterven. Hij gaf Zijn Woord, zodat we Zijn gedachten kunnen kennen. Hij gaf Zijn Geest om ons te leiden en te ondersteunen. Hij gaf ons het eeuwige leven en het kindschap van Hem. Hij gaf ons alle geestelijke zegeningen die er zijn. Hij heeft ons een heerlijke toekomst in de hemel beloofd, in Zijn eigen huis.

Spoort ons dat allemaal niet aan om voor Hem te leven? Het is toch niet moeilijk om toegewijd te zijn aan Iemand Die z├│ ontzettend veel voor ons heeft gedaan? God verdient onze wederliefde en onze inzet. Net als de Heere Jezus, want Hij stierf voor ons die wrede dood aan het kruis van Golgotha!

 

Het dagboek bestellen?

Geplaatst op Categorie├źn Homepage