Geplaatst op

Het Rechte Spoor – 2018 | Zaterdag 3 februari

Verwonder u daar niet over, want de tijd komt waarin allen die in de graven zijn, Zijn stem zullen horen, en zij zullen eruitgaan: zij die het goede gedaan hebben, tot de opstanding ten leven, maar zij die het kwade gedaan hebben, tot de opstanding ter verdoemenis.
Johannes 5 vers 28 en 29

In 2014 werd de drugsbaron El Chapo opgepakt in de Mexicaanse havenstad Mazatlán. Hij was op dat moment de meest gezochte misdadiger. Tegelijk werd een compleet wagenpark van hem in beslag genomen. Onder de 43 auto’s was zelfs een nauwkeurig nagebouwde politieauto.

Op aarde worden heel wat gezochte boeven nooit gevonden. Talloze misdaden blijven onbestraft. Vele worden nooit opgehelderd en gaan mee het graf in, maar daar blijven ze niet!

De dag komt dat de Zoon van God Zijn stem zal laten horen. Als Hij roept, zal geen mens dat bevel kunnen weerstaan. Alle graven worden geopend. Alle mensen worden opgewekt. Allen komen voor Zijn troon te staan.

Er vindt een schifting plaats: de één wordt opgewekt om het eeuwige leven in te gaan, de ander om veroordeeld te worden. De kernvraag is: Hebben we Jezus Christus als Heiland aangenomen?

 

Het dagboek bestellen?