Geplaatst op

Het Rechte Spoor – 2018 | Zaterdag 17 november

U zult horen van oorlogen en geruchten van oorlogen; pas op, word niet verschrikt, want al die dingen moeten gebeuren, maar het is nog niet het einde. Want het ene volk zal tegen het andere volk opstaan, en het ene koninkrijk tegen het andere koninkrijk; en er zullen hongersnoden zijn en besmettelijke ziekten en aardbevingen in verscheidene plaatsen.
Mattheüs 24 vers 6 en 7

In Rijsenhout werd gewerkt tussen de A4 en de Aalsmeerderweg. In een week tijd werden er elf bommen uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. De eerste was een Britse 250-ponder. Daarna troffen ze tien Duitse bommen aan: één van 250 en twee van zelfs 500 kilogram. De overige zeven waren ‘kleintjes’ van 50 kilogram per stuk.

Er liggen wereldwijd ontelbare hoeveelheden bommen en mijnen in de grond en in zee. Wat nog erger is: de hele wereld staat op springen. Vaak wordt het Midden-Oosten een kruidvat genoemd. Maar waar is het op deze aardbol rustig en veilig?

Christus waarschuwde Zijn discipelen. Hij vertelde hun hoe het in de wereld zou zijn, in die tijd vóór Zijn wederkomst. Wie wil straks met die wereld veroordeeld worden? Niemand toch?! Daarom is het raadzaam Hem nu als Redder aan te nemen.

 

Het dagboek bestellen?