Geplaatst op

Het Rechte Spoor – 2023 | Zaterdag 2 december

God is niet onrechtvaardig dat Hij uw werk zou vergeten en de liefdevolle inspanning die u Zijn Naam bewezen hebt, doordat u de heiligen gediend hebt en nog dient.
Hebreeën 6 vers 10

De stad Aalborg ligt in het noorden van Denemarken. Vandaag twee jaar geleden viel er ’s avonds in korte tijd 30 centimeter sneeuw. Het openbare leven viel volledig stil. De klanten en medewerkers van een IKEA-filiaal brachten de nacht in de winkel door. Er was een ruime keuze uit bedden. Het lag heerlijk. Alleen kon het licht in de winkel niet uit. Ze sliepen allemaal maar een paar uurtjes, maar zouden het plezier en de gastvrijheid niet snel vergeten.

God vergeet ook niets van wat Zijn kinderen voor hun broeders en zusters in het geloof doen. Hij zal alles belonen wat we uit liefde tot Hem hebben gedaan voor onze medegelovigen. En we weten het zeker: Hij beloont rijk!

Mensen worden steeds egoïstischer. De naastenliefde wordt minder. Dat is in de Bijbel voorzegd – en we zien het gebeuren. We worden aangespoord om voor elkaar iets te betekenen. God heeft zó ontzettend veel voor ons gedaan. De Heiland gaf voor ons Zijn leven. Is dat niet een voorbeeld?

Het dagboek bestellen?


De bijdrage in de verzendkosten bij één dagboekje is € 4,00.
Bestel er daarom twee, drie of vier; dan is de bijdrage maar € 5,00.
En u hebt wat moois om uit te delen!
Bestellingen vanaf zes dagboekjes worden gratis verzonden.