Het Rechte Spoor – 2023 | Woensdag 4 oktober

Wat zal voor u die dag van de HEERE zijn? Duisternis zal hij zijn en geen licht! Het is zoals iemand die vlucht voor een leeuw, en een beer tegenkomt, of die, als hij thuiskomt en met zijn hand tegen de muur leunt, door een slang wordt gebeten.
Amos 5 vers 18 en 19

Begin oktober 2021 werd een reptielenopvang in Californiƫ ingeschakeld. Een man in de omgeving van Santa Rosa vermoedde dat er slangen onder zijn huis zaten. De medewerker kwam de zaak bekijken. Hij was vier uur bezig en ving er totaal 92. Het ging nota bene om giftige ratelslangen. Waarschijnlijk zochten ze een warme en droge plek om te overwinteren. Maar al is het dierendag, een giftige slang onder je huis wil je niet hebben!

In de dagtekst gaat het om iemand die thuis veilig denkt te zijn, en daar dan door een slang wordt gebeten. Zo zal het ieder vergaan die vlucht voor de dag van Gods oordeel!

Daar kun je niet voor vluchten. Gods engelen achterhalen iedereen. De enige manier om in veiligheid te komen, is juist naar God toe gaan. Hem je zonden belijden. En geloven in de Heere Jezus als de Redder van je ziel. Dan ben je voor eeuwig en volkomen veilig!

Het dagboek bestellen?

Geplaatst op Categorieƫn Homepage