Geplaatst op

Het Rechte Spoor – 2023 | Woensdag 13 december

Als wij kinderen zijn, dan zijn wij ook erfgenamen: erfgenamen van God en mede-erfgenamen van Christus.
Romeinen 8 vers 17

Twee halfbroers werden in 1983 veroordeeld: ze hadden zich aan een meisje vergrepen en haar gedood. In 2014 kwamen ze op vrije voeten. Het bewijs was onomstotelijk: ze konden niet schuldig zijn. De echte dader was gevonden. De twee werden multimiljonair. Ze kregen voor elk jaar onterecht verblijf in de gevangenis een miljoen dollar en ook nog 13 miljoen dollar als schadeloosstelling.

Zou je zó miljonair willen worden? Er is een betere weg om grote rijkdom te verkrijgen. Zorg ervoor dat je een kind en erfgenaam van de eeuwige God wordt!

Zo moeilijk is dat helemaal niet. Sterker nog, het is heel eenvoudig. Het is zó eenvoudig dat mensen het soms niet kunnen geloven! Het enige is: we moeten geloven in de Heere Jezus Christus en aannemen dat Hij ook voor ons aan het kruis is gestorven. Dan neemt God ons als Zijn kinderen aan en ontvangen we het eeuwige leven. En de dagtekst zegt het: dan zijn we ook erfgenamen van God. We horen bij Christus en zijn eengemaakt met Hem. Alles wat Hij bezit, de verheerlijkte Mens, deelt Hij met ons.

Het dagboek bestellen?


De bijdrage in de verzendkosten bij één dagboekje is € 4,00.
Bestel er daarom twee, drie of vier; dan is de bijdrage maar € 5,00.
En u hebt wat moois om uit te delen!
Bestellingen vanaf zes dagboekjes worden gratis verzonden.