Geplaatst op

Het Rechte Spoor – 2024 | Maandag 8 januari

Vlucht voor uw leven, kijk niet achter u en blijf nergens op heel deze vlakte staan (…) Haast u! Vlucht daarheen!
Genesis 19 vers 17 en 22

Vandaag een jaar geleden controleerde de politie op de A7 bij Middenbeemster. Een motorrijder kwam voorbij. Waar hij 100 kilometer per uur mocht, werd z’n snelheid gemeten op 219. Agenten hielden de 31-jarige man uit Zwanenburg aan. Hij had drugs gebruikt. Het muisje had voor hem een lelijk staartje. Wat had hij een haast op de weg naar de eeuwigheid! Haastige spoed is zelden goed – het is een oude volkswijsheid. In die spreuk schuilt veel waarheid.

Als het om ons leven gaat, is echter grote haast nodig. Ja, als het om de eeuwigheid gaat, is de allergrootste haast geboden. – Wie sterft zonder met God in het reine gekomen te zijn, is voor eeuwig verloren. Weet u iets dat nóg erger is?

Daarom kan het geen uitstel lijden. Wie nog niet Gods kind is: ga vandaag tot Hem en belijd Hem uw zonden. Geloof in Zijn Zoon Jezus Christus, dat Hij ook voor u aan het kruis is gestorven. Dan ontvangt u direct zondenvergeving en het eeuwige leven. U bent dan Gods kind geworden. Hij heeft u lief en ontvangt u van ganser harte in Zijn hemel.

Het dagboek bestellen?