Geplaatst op

Het Rechte Spoor – 2023 | Maandag 2 oktober

Ik zal de wijsheid van de wijzen verloren doen gaan en het verstand van de verstandigen zal Ik tenietdoen.
1 Korinthe 1 vers 19

Een groep in leverziektes gespecialiseerde artsen deed een onderzoek. Ze vroegen een aantal experts op hun gebied om ruim 500 wetenschappelijke publicaties te beoordelen. Die waren in de 50 jaar ervoor verschenen. Wat bleek? De helft van de medischwetenschappelijke kennis over deze ziektes was binnen 45 jaar verouderd dan wel aantoonbaar onjuist. Deze beperkte houdbaarheid van ‘feiten’ is ook op andere gebieden vastgesteld.

Een beetje meer bescheidenheid zou de meeste wetenschappers en professoren best wel sieren. We zouden allemaal een diepe eerbied moeten hebben voor God, de Eeuwige en Alwetende. Bij Hem is geen verandering van gedachten, geen ontwikkeling in denken of weten. Wat Hij denkt, is de absolute waarheid. Gisteren, vandaag en morgen!

Zijn belangrijke boodschap voor elk mens is: ‘Geloof in Mijn Zoon Jezus Christus. Hij stierf ook voor jou aan het kruis. Erken dat je een zondaar bent. Dan vergeef Ik je alles. Je wordt Mijn kind. Voor eeuwig mag je dan bij Mij wonen!’ Díe boodschap is de volle waarheid.

Het dagboek bestellen?