Geplaatst op

Het Rechte Spoor – 2023 | Donderdag 28 december

De zee gaf de doden die in haar waren. Ook de dood en het rijk van de dood gaven de doden die in hen waren, en zij werden geoordeeld, ieder overeenkomstig zijn werken.
Openbaring 20 vers 13

Eind december 1970 voer een Nederlands bevoorradingsschip ruim 60 kilometer uit de kust van Zuid-Afrika. In een zware zuidwesterstorm sloegen metershoge golven over het dek. Het water stroomde in een lading pijpen. Daardoor werd het schip instabiel. De Smit-Lloyd 102 kapseisde. Van de zeven bemanningsleden lukte het slechts twee in een reddingsboot te komen. De stroming dreef hen naar de kust. Begin vorig jaar werd het wrak op de zeebodem gevonden. Het wordt niet geborgen. ‘Het is een zeemansgraf – en dat blijft het’.

Ja, totdat de dagtekst in vervulling gaat. Het wrak mag blijven liggen, maar alle gestorvenen worden opgewekt om voor God te verschijnen.

Wat is het heerlijk als je dan zonder zonden voor Hem komt te staan! Als die je door de bekering tot God en het geloof in Christus zijn vergeven. Als je als een gerechtvaardigde voor de troon verschijnt. Want dan gaat de hemel open. Dan is er geen veroordeling meer, maar een eeuwig, volmaakt geluk.

Het dagboek bestellen?


De bijdrage in de verzendkosten bij één dagboekje is € 4,00.
Bestel er daarom twee, drie of vier; dan is de bijdrage maar € 5,00.
En u hebt wat moois om uit te delen!
Bestellingen vanaf zes dagboekjes worden gratis verzonden.