Geplaatst op

Het Rechte Spoor – 2022 | Woensdag 30 maart

Kan een vrouw haar zuigeling vergeten, zich niet ontfermen over het kind van haar schoot? Zelfs al zouden die het vergeten, Ik zal u niet vergeten.
Jesaja 49 vers 15

In de Amerikaanse stad Indianapolis waren twee mannen op inbrekerspad. Ze drongen een huis binnen en bonden de drie bewoners vast: het echtpaar en een tiener. Toen ze het huis doorzochten, begon een baby te huilen. De ouders smeekten of ze hun kleine de fles mochten geven. Daar zorgden de inbrekers echter zelf wel voor. Ze warmden wat melk in de magnetron op. Voordat ze met de buit verdwenen, mocht de tiener de baby z’n flesje geven.

Zelfs die inbrekers hadden nog een hart voor kinderen. Hoeveel te meer zal een moeder haar kind in haar hart sluiten! Maar Góds liefde en zorg gaan daar nog ver bovenuit!

Het gebeurt helaas wel eens dat moeders hun baby’s vergeten of zelfs liever kwijt willen. Maar Gods liefde voor Zijn kinderen staat vast. Wie zich tot Hem heeft bekeerd en Jezus Christus als Redder heeft aanvaard, is Gods kind geworden. Hij mag er zeker van zijn: God laat hem nooit los. Hij zal altijd voor hem zorgen en hem gegarandeerd veilig in de hemel brengen.

 

Het dagboek bestellen?