Het Rechte Spoor – 2022 | Woensdag 19 oktober

Ik zag een grote witte troon, en Hem Die daarop zat. Voor Zijn aangezicht vluchtten de aarde en de hemel weg, zodat er geen plaats meer voor hen te vinden was.
Openbaring 20 vers 11

Een 24-jarige man uit het Amerikaanse Crystal Lake stond voor de rechtbank. Hij moest de eed afleggen. Daartoe hief hij zijn rechterhand in de hoogte, maar stak toen voor de rechter zijn middelvinger omhoog. Had hij niet moeten doen. Het leverde hem een half jaar cel op wegens minachting van het hof.

Zulke fratsen haalt geen mens zich in het hoofd als hij voor de hemelse Rechter komt te staan! Voor Hem vluchten hemel en aarde. Mensen die nu een grote mond hebben, zullen daar buigen voor de Almachtige. Zij die nu Gods Naam alleen als een vloek gebruiken, zullen daar erkennen dat Hij de Allerhoogste is. Wie nu Jezus Christus verachten, zullen dan inzien en het moeten toegeven dat Hij de Zoon van God is. En dat alleen door Zijn kruis vergeving van zonden mogelijk was. Maar ook, dat het voor hen dan voor eeuwig te laat is.

Ze zullen zich van spijt de haren uit het hoofd trekken dat ze Gods aanbod van genade steeds weer hebben afgewezen. Arme, arme mensen!

Het dagboek bestellen?

Geplaatst op Categorie├źn Homepage