Het Rechte Spoor – 2018 | Zaterdag 31 maart

Hij heeft Zelf gezegd: Ik zal u beslist niet loslaten en Ik zal u beslist niet verlaten. Daarom zeggen wij met goede moed: De Heere is voor mij een Helper en ik zal niet vrezen.
Hebreeën 13 vers 5 en 6

Een 3-jarig meisje uit Winterswijk belde het alarmnummer 1-1-2. Ze was ‘al de hele dag alleen thuis’. Agenten troffen op het adres inderdaad alleen het meisje aan. Via het telefoongeheugen bereikten ze de moeder. Die was aan het boodschappen doen. Het werd niet duidelijk hoe lang het kind nu alleen thuis was geweest.

God laat Zijn kinderen nooit alleen. Ons probleem is dat we Hem niet zien met de ogen in ons hoofd. We zouden meer de ogen van ons hart moeten gebruiken.

Zijn belofte is: Hij zal ons niet loslaten en niet verlaten. We zijn Zijn kinderen, wij allen die het evangelie hebben geloofd en de Heere Jezus als onze Heiland hebben aangenomen. Nu, we denken toch niet dat God Zijn kinderen in de steek laat?

Bovendien, Hij heeft een enorm hoge prijs voor ons betaald. Om ons te kunnen verlossen en tot Zijn kinderen te maken, heeft Hij Zijn eigen Zoon overgegeven. Die prijs is té hoog dat Hij ons zou kunnen vergeten of opgeven.

 

Het dagboek bestellen?

Geplaatst op Categorieën Homepage