Geplaatst op

Het Rechte Spoor – 2017 | Woensdag 27 december

Ja, Ik kom spoedig. Amen. Ja, kom, Heere Jezus!
Openbaring 22 vers 20

Elk jaar wordt erover bericht: de levensgevaarlijke opslag van vuurwerk. Bij een 19-jarige jongen in Zuilichem troffen agenten 40 kilogram illegaal vuurwerk onder zijn bed aan. Een 24-jarige man in Geldermalsen had er zelfs 300 kilogram van op zijn slaapkamer liggen. D’r zal maar een vonkje bij komen!

We spelen soms graag met vuur. Dat doet toch ook elk mens die de beslissing om Jezus Christus als Heiland aan te nemen, voor zich uit schuift?

Het is een bekend verschijnsel. Sommigen zijn als kinderen te jong en te speels om Christus aan te nemen. Daarna hebben ze het te druk met hun studie en werk om zich te bekeren. Nog later slokt hun gezin al hun tijd op om serieus over deze dingen na te denken. Als ze met pensioen gaan, willen ze eerst nog genieten. Ja, maar als ze gestorven zijn, is het te laat om tot God te gaan!

Je bekering uitstellen, dát is spelen met vuur! Het is levensgevaarlijk. Niet alleen kan ieder van ons elke dag een ongeluk of hartaanval krijgen, maar ook komt Christus spoedig terug. Dat heeft Hij gezegd. Reageren wij ook met: “Ja, kom, Heere Jezus!”?

 

Het dagboek bestellen?