Geplaatst op

Het Rechte Spoor – 2017 | Dinsdag 5 december

In het huis van Mijn Vader zijn veel woningen; als dat niet zo was, zou Ik het u gezegd hebben. Ik ga heen om een plaats voor u gereed te maken. En als Ik heengegaan ben en plaats voor u gereedgemaakt heb, kom Ik terug en zal u tot Mij nemen, opdat ook u zult zijn waar Ik ben.
Johannes 14 vers 2 en 3

In mei 2015 was het in het Belgische Sint-Niklaas feest. In de winkelstraat staat een geldautomaat. Die bewuste zaterdag was die verkeerd gevuld. In de lade voor de 20 eurobiljetten lagen de biljetten van 50 euro. Wie 20 euro pinde, kreeg 50. Binnen de kortste keren stond er een lange rij, tot de automaat leeg was.

Hebzucht zit toch in ieder mens. Misschien denkt iemand: ‘Bij mij niet’. Maar het hoeft maar even aangewakkerd te worden – en het vuur laait op.

God biedt heel wat beters aan dan euro’s. En Zijn voorraad is nooit op. Hij biedt alle mensen het eeuwige leven aan. Zijn wens is dat ze in de Heere Jezus geloven en zo Zijn kinderen worden. God heeft in Zijn hemel enorm veel ruimte. Die plaatsen ziet Hij graag gevuld. Daarom nodigt Hij alle mensen uit.

De Heere Jezus heeft voor ons die in Hem geloven, een plaats in dat heerlijke Vaderhuis bereid.

 

Het dagboek bestellen?