Het Rechte Spoor – 2024 | Donderdag 17 oktober

Maak u gereed om uw God te ontmoeten.
Amos 4 vers 12

Vandaag twee jaar geleden strandde een bus op de spoorwegovergang bij de Marconilaan in Bergen op Zoom. De chauffeur sprong eruit en zwaaide met zijn armen om de naderende trein te waarschuwen. Die kon niet op tijd remmen, maar reed dwars door de bus heen. Gelukkig was die leeg. De ravage was enorm, maar er raakte niemand gewond.

Je zult maar in die bus gezeten hebben! Dan had je geen schijn van kans gehad om het er levend af te brengen. De grens tussen leven en dood is flinterdun. Daarom is het ook zo belangrijk om bereid te zijn om te sterven.

Zijn we gereed om God te ontmoeten? Als Hij ons roept om voor Hem te verschijnen, hoe staan we daar dan? Er zijn maar twee mogelijkheden: met onze zonden of zonder onze zonden.

Wie er mét z’n zonden staat, krijgt daarvoor een vreselijke straf opgelegd: eeuwige opsluiting in de poel van vuur. Maar wie in de Heere Jezus heeft geloofd, is van z’n zonden verlost. Hij is door het bloed van Christus gerechtvaardigd. God heeft niets tegen hem, maar neemt hem hartelijk op als Zijn eigen kind.


Het dagboek bestellen?


De bijdrage in de verzendkosten bij één dagboekje is € 4,00.
Bestel er daarom twee, drie of vier; dan is de bijdrage maar € 5,00.
En u hebt wat moois om uit te delen!
Bestellingen vanaf zes dagboekjes worden gratis verzonden.