Het Rechte Spoor – 2024 | Donderdag 3 oktober

O God, blijf niet ver van mij; mijn God, kom mij spoedig te hulp. 
Psalm 71 vers 12

De mobieltjes kregen er een paar jaar geleden een nieuwe functie bij. Als een ongeluk gebeurt, verschijnt een melding op het scherm; en als de gebruiker niet reageert, wordt 20 seconden later automatisch het alarmnummer gebeld. De precieze plek van het ongeval is dan ook direct bekend. Twee jaar geleden bleek dat het ook werkte bij een ritje in de achtbaan. Vals alarm, dat was niet de bedoeling. – In de vele gevallen dat het echt om een ongeluk gaat, kan het net het verschil uitmaken tussen leven en dood. Hoe eerder hulpdiensten er zijn, des te groter is de kans op overleven.

God biedt hulp aan. We hoeven Hem er maar om te vragen. Elk uitstel is levensgevaarlijk. Want wie in zijn zonden sterft, is eeuwig verloren. Daarom is voor elke zondaar de allergrootste haast geboden.

Of God te hulp komt, hangt niet van Hem af, maar van ons. Hij staat klaar om te helpen. Eén roep om hulp is voor Hem voldoende. Maar die vraag moet een mens wel uitspreken. Waarom zou je dat niet doen? Wat is erop tegen om geholpen en gered te worden? God doet dat graag, met een hart vol liefde!


Het dagboek bestellen?


De bijdrage in de verzendkosten bij één dagboekje is € 4,00.
Bestel er daarom twee, drie of vier; dan is de bijdrage maar € 5,00.
En u hebt wat moois om uit te delen!
Bestellingen vanaf zes dagboekjes worden gratis verzonden.