Het Rechte Spoor – 2024 | Maandag 8 april

De zaligheid is in geen ander, want er is onder de hemel geen andere naam onder de mensen gegeven waardoor wij zalig moeten worden.
Handelingen 4 vers 12


Bij het Friese Kootstertille ligt een brug over het Prinses Margrietkanaal. Het verkeerslicht sprong op rood. De eerste auto die kwam aanrijden, stopte; de tweede zwenkte om de eerste heen en reed gewoon door. Agenten zetten hem aan de kant. Achter het stuur zat een 15-jarige jongen. Ja, hij had de bus naar school gemist en daarom de auto van z’n ouders maar gepakt. Daarom had hij ook een beetje haast.

Je zult de ‘bus naar de hemel’ maar hebben gemist! Je zult maar net te laat zijn en dan achter het net vissen! De enige mogelijkheid om in de hemel te komen, is het geloof in de Heere Jezus Christus. Er is geen andere weg om zalig te worden.

Zoals een bus wacht tot de aangegeven tijd van vertrek, staat het ieder vrij om tot de Heere Jezus te gaan. Iedereen kan ‘instappen’; iedereen wordt ervoor uitgenodigd.

Maar als Gods tijd is gekomen, gaan de deuren dicht. Dan is het werkelijk te laat. Voor altijd. En dat is vreselijk! Daarom, ga tot Christus en geloof in Hem!



Het dagboek bestellen?