Het Rechte Spoor – 2024 | Maandag 14 oktober

God is geen man, dat Hij liegen zou (…) Zou Híj iets zeggen en het dan niet doen? Zou Híj spreken en het niet gestand doen?
Numeri 23 vers 19

Een 42-jarige zakenman reisde vanuit Amerika via Duitsland naar Singapore. Op het vliegveld in München viel zijn koffer op. De douane opende die en trof een levende witte alligator aan van een meter lengte. Het reptiel was in vershoudfolie gewikkeld, zodat het niet kon bewegen. In Azië wordt zomaar 75.000 euro voor een witte alligator neergeteld.

Hoeveel smokkelwaar glipt wel door de mazen? Dat is moeilijk te becijferen, omdat het nu eenmaal stiekem gebeurd. Maar waarschijnlijk is het heel veel.

Over de grens naar de hemel wordt niets en niemand gesmokkeld. Godzelf, de Alziende, houdt immers toezicht. Het is onmogelijk Hem te bedriegen. Geen enkele truc helpt. Hijzelf bedriegt ook niemand. Hij houdt woord.

Hij heeft beloofd dat Hij vergeving van zonden schenkt aan ieder die ze voor Hem belijdt. Dat doet Hij dan ook. Hij heeft gezegd dat Hij het eeuwige leven geeft aan ieder die in Zijn Zoon gelooft. Hij houdt woord. Daarop kunnen we vast vertrouwen. Hij is God!


Het dagboek bestellen?


De bijdrage in de verzendkosten bij één dagboekje is € 4,00.
Bestel er daarom twee, drie of vier; dan is de bijdrage maar € 5,00.
En u hebt wat moois om uit te delen!
Bestellingen vanaf zes dagboekjes worden gratis verzonden.