Over ons

U bent nu op de site van Stichting In Grazige Weiden. Deze stichting is in 1994 opgericht en sindsdien actief in het uitgeven van betrouwbare lectuur om de Bijbelse Boodschap uit te dragen. Het bekendste daarvan is waarschijnlijk het dagboekje Het Rechte Spoor.

Met name vragen we uw aandacht voor het tijdschrift In Grazige Weiden. Het wordt sinds de zomer van 1994 uitgegeven en verschijnt zes keer per jaar. Het biedt eenvoudig, maar gedegen onderwijs vanuit de Bijbel. Tegen de trend van onze tijd in, stijgt het aantal lezers langzaam.

Ons tweede speerpunt is het genoemde dagboekje Het Rechte Spoor. Dat verschijnt sinds 1998. Daarin gaat het om de Blijde Boodschap van Gods genade voor de zondige mens, op grond van het kruis van Jezus Christus. Op de homepage hebt u het stukje van vandaag kunnen lezen. Het is in eenvoudige taal geschreven. Dat er veel anekdotes worden gebruikt en over herkenbare dingen uit het dagelijkse leven wordt geschreven, spreekt velen aan. Elk jaar worden er meer van gedrukt, omdat de vraag toeneemt.

Bekijkt u ook de andere aangeboden publicaties eens. U kunt ze gemakkelijk via de site bestellen. Ze worden u zo spoedig mogelijk toegezonden.