Gepost op

Het Rechte Spoor – 2020 | Maandag 25 mei

In die dagen zullen de mensen de dood zoeken maar die niet vinden. en zij zullen ernaar verlangen te sterven, maar de dood zal van hen wegvluchten.
Openbaring 9 vers 6

Begin 2019 sloeg een meteoriet op Cuba in. Wetenschappers waarschuwden na onderzoek voor de radioactieve straling ervan. Mensen die brokstukjes vonden, mochten die als aandenken houden. Het werd wel afgeraden om ze op hun lichaam te dragen.

De inslag van een meteoriet is niets vergeleken met wat er staat te gebeuren in de toekomst. Dat wordt een grote verdrukking genoemd zoals er nog nooit is geweest. God zal de mensen met grote plagen straffen.

In het gedeelte van de dagtekst is sprake van sprinkhanen die  uit de put van de afgrond komen. Zij hebben macht als schorpioenen en zullen de ongelovigen pijnigen. Die zullen in hun radeloosheid de dood zoeken, maar die niet vinden. De mensen zullen in die tijd de bergen vragen om op hen te vallen en hen te verbergen voor Hem Die op de troon zit en de oordelen uitoefent. Zó groot is hun nood! En dat is nog maar het begin. De meesten staat dan nog verschrikkelijk veel meer te wachten. Alleen door het geloof in de Heere Jezus kunnen we daaraan ontkomen.

 

Het dagboek bestellen?