Gepost op

Het Rechte Spoor – 2018 | Donderdag 20 december

Het is beter voor u verminkt het leven in te gaan dan met twee handen heen te gaan in de hel, in het onuitblusbare vuur.
Markus 9 vers 43

Een Rotterdammer kwam hevig bloedend thuis. Hij was een pink kwijtgeraakt. Hij gedroeg zich zo agressief tegen zijn familieleden, dat die de politie belden. Waar het ongeluk gebeurd was, wilde hij niet zeggen.

Even later kwam de melding binnen van een inbraak in een kantoor aan het Pijnackerplein. Daar troffen agenten een bloedspoor aan. Dat leidde naar een pink die tussen een kantelraam en een muur zat ingeklemd.

De arme man mocht via het ziekenhuis naar het politiebureau. Arm, omdat hij verder verminkt door het leven moest én straks in het onuitblusbare vuur van de hel geworpen zal worden – als hij zich niet tot God bekeert en voor Hem zijn zonden belijdt.

Doet hij dat wél, dan ontvangt hij volkomen vergeving. Dat geldt voor ieder mens. Niet alleen inbrekers, maar álle mensen zijn in Gods ogen zondaars en hebben dan ook het oordeel verdiend. God biedt echter ook álle mensen vergeving en verzoening aan. Ieder kan komen!

 

Het dagboek bestellen?