Soms lukt het bestellen via deze site helaas niet.
Dan is op uw computer het programma 'JavaScript’ niet aangezet.
In dat geval vragen we u vriendelijk even te bellen (0223 – 683322) of een e-mail te sturen naar info@ingrazigeweiden.nl
Onze excuses voor het ongemak!

Kalenders en dagboeken


Evangelisatiekalender Het Rechte Spoor 2018   Nieuw!  

Van deze kalender verschijnt elk jaar een nieuwe uitvoering, zowel wat de foto op de voorzijde alsook wat de inhoud zelf betreft. Hij is uitgevoerd in handig 'binnenzak-formaat': 15,5 x 11 cm. Elke dag heeft een tekst uit de Bijbel met een korte evangelisatie-boodschap, waaronder veel anekdotes en weetjes. Heel geschikt om door te geven aan familie, buren, kennissen en collega's of voor eigen gebruik.

Uitvoering: Paperback
Bestelnummer:
RS508
Prijs: € 4,50
ex.

 


Geplant aan Waterbeken - Deel 1

Het eerste deel van twee dagboeken waarin van Genesis tot Jozua wordt 'gewandeld'. Elke dag een gedeelte uit de Bijbel lezen met daarnaast dit dagboek als leidraad, is zeer gezegend. Bij uitstek geschikt voor de stille tijd, alleen of samen. Kan elk jaar opnieuw gelezen worden.

Uitvoering: Paperback
Bestelnummer:
DK503
Prijs: € 5,75
ex.


Geplant aan Waterbeken - Deel 2

Het tweede deel van twee dagboeken waarin van Richteren tot Hooglied wordt 'gewandeld'. Elke dag een gedeelte uit de Bijbel lezen met daarnaast dit dagboek als leidraad, is zeer gezegend. Bij uitstek geschikt voor de stille tijd, alleen of samen. Kan elk jaar opnieuw gelezen worden.

Uitvoering: Paperback
Bestelnummer:
DK504
Prijs: € 5,75
ex.


Aan Zeer Stille Wateren - Deel 3

Iedere dag een Bijbelvers met een pagina uitlegging, vertroosting, vermaning of bemoediging. Volgens de reactie van velen is het versterkend en opbouwend voor het persoonlijk geloofsleven. Kan ieder jaar opnieuw gelezen worden.

Uitvoering: Ingebonden met harde kaft en leeslint
Bestelnummer:
DK505
Prijs: € 9,50
ex.